Hodnocení mého blogu - od Nicol

29. listopadu 2012 v 17:29 | Posted by: VeRu |  News site
První dojem : U tebe to bude těžký hodnotit,protože já jsem v hodnocení svých layoutů hodně sebekritická . Ale budu se snažit ,že ten lay není ode mě . První pohled moc se mi líbí barevná kombinace layoutu a použité fotky,protože mám Leu a Coryho moc ráda :) 10/10
Layout : Viz první dojem . Ale něco mi na něm vadí možná ta dlouhá message v záhlaví . Ale zase se mi moc líbí kombinace zelené a fialové .
8/10
články : Jsou přehledně napsané a moc se mi líbí,že je u každého článku úvodník ,působí to přehledně a hlavně tvůj názor na danou věc . Když nejsou novinky,tak přidáš nějakou fotku či animaci,to se také cení .
10/10
Menu : Přehledné , nic mi tam nechybí . Ikonky doděláváš,tak až budou bude bez chybičky .
9/10
Návštěvnost : Myslím,že je krásná, ale určitě si zasloužíš větší :)
9/10
Celkem : 46/50
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 new-style new-style | Web | 29. listopadu 2012 v 17:32 | Reagovat

Gratulujem! :) Mám podobný názor. No aj ked layoutu by som dala 10.

2 Lisi Lisi | Web | 29. listopadu 2012 v 17:34 | Reagovat

Skutečně nádherný blog, vidím, že je tu dost mého oblíbeného Glee.

3 A* A* | Web | 29. listopadu 2012 v 17:35 | Reagovat

Ja úplne súhlasím :) Krásny blog :) :D

4 H. H. | Web | 29. listopadu 2012 v 17:38 | Reagovat

Já bych ti dala plný počet :) :D

5 Ifan Ifan | Web | 29. listopadu 2012 v 17:41 | Reagovat

gratuluji ;D

6 tay-swift-team tay-swift-team | Web | 29. listopadu 2012 v 17:42 | Reagovat

krásné zasloužené hodnocení :)

7 Anet Anet | Web | 29. listopadu 2012 v 17:45 | Reagovat

krásné hodnocení! :))

8 Vamp-Boy Vamp-Boy | E-mail | Web | 29. listopadu 2012 v 20:17 | Reagovat

Wow! Gratuluji, určitě si to zasloužíš, já na hodnocení od Nicol čekám :D :)

9 Lucy ►fans-leighton,blog.cz/Affs Lucy ►fans-leighton,blog.cz/Affs | Web | 29. listopadu 2012 v 20:18 | Reagovat

Krásný hodnocení který so rozhodně zasloužíš :)

10 Carry* Carry* | Web | 29. listopadu 2012 v 20:45 | Reagovat

Skvělé hodnocení, gratuluji :)

11 Veru Veru | 29. listopadu 2012 v 20:54 | Reagovat

Wow, úžasné hodnocení pro úžasný blog. Může být něco hezčího...

12 Katie Katie | Web | 29. listopadu 2012 v 21:47 | Reagovat

Gratuluji, je to skvělé hodnocení. :) Zasloužíš si ho. :)

13 Šimon Šimon | Web | 30. listopadu 2012 v 14:45 | Reagovat

to je naozaj super :) gratulujem ti

14 Bailey* » ultimate-perry.blog.cz Bailey* » ultimate-perry.blog.cz | Web | 30. listopadu 2012 v 15:40 | Reagovat

Gratulujem, skvelé hodnotenie :)♥

15 Es Es | E-mail | Web | 30. listopadu 2012 v 16:35 | Reagovat

Gratulujem, fakt skvelé ohodnotenie si dosiahla :)

16 Maťo Maťo | Web | 30. listopadu 2012 v 17:24 | Reagovat

Skvelé hodnotenie, presne také si zaslúžiš, Gratulujem! :-)

17 Matush Matush | Web | 30. listopadu 2012 v 17:37 | Reagovat

oooo to je super :D ;-)  :-)

18 Lexi | Ian-Somerhalder.blog.cz Lexi | Ian-Somerhalder.blog.cz | Web | 30. listopadu 2012 v 18:10 | Reagovat

gratuluju!

19 Deni* l © DAILY-ACTRESSES Deni* l © DAILY-ACTRESSES | Web | 30. listopadu 2012 v 18:16 | Reagovat

Ahoj, byla bych moc ráda kdyby sis tohle přečetla , a pokud chceš i zapsala ;-) http://daily-actresses.blog.cz/1211/kontrola-affiliates

20 valleria valleria | Web | 30. listopadu 2012 v 22:21 | Reagovat

gratuluju k hodnocení :)

21 Pay Pay | Web | 1. prosince 2012 v 21:21 | Reagovat

krásné hodnocení! :) já bych dopadla hůř :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama